Miért utazzon Peruba?

Andoki hegyek, tengerpart, sivatag, őserdő. Peruban mindent megtalál, amire csak vágyik. Kerüljön be Ön is ennek az országnak a vérkeringésébe és ismerje meg természetét! Olyan kalandban lesz része, mely élvezetet és szórakozást nyújt, de egyúttal ismeretei bővítésére és felfedezésre is ösztönöz. Találkozhat nagyvárosokkal, melyek azért küzdenek, hogy a modernitást erősítsék, és ezer éves kultúrákkal, melyek próbára teszik eddigi meggyőződését és életfelfogását. Egyszóval, olyan világba csöppenhet, ahol az az érzés keríti hatalmába, hogy egy nyitott könyvet lapozgat, melybe az emberiség története van írva.

Miért a Pacha Travels?

2006-ban Kepes András felkérte egyik idegenvezetőnket, Javiert, hogy vegyen részt, és kísérje végig stábját a Világfalu sorozat Peruban forgatott részein. A forgatás után felmerült benne, hogy miért is ne ismertethetné meg hazáját más emberekkel is? Jelenleg több, mint 10 éve szervezünk utazásokat Peruba és Latin-Amerikába. A rengeteg pozitív visszajelzés minket is megerősít abban, hogy értékes utazásokat szervezünk, melyek örök élményt jelentenek utasaink számára.
További információ >>> 

Utasaink írták

Ajánlataink

Beutazási feltételek

Magyar állampolgárok a Peruból történő kiutazás dátumától még 6 hónapig érvényes útlevéllel utazhatnak be az országba. A magyar állampolgárok turistaként 90 napra vízummentesen utazhatnak be Peruba. A belépéskor az útlevélbe pecsételt dátum a mérvadó. Fontos, hogy a belépési pecsét (sello de ingreso) hiányában az országból való kilépés problémás (és költséges) lehet, ezért az útlevél elvesztése, eltulajdonítása esetén is az ideiglenes útlevélbe utólag, a migrációs hatóságtól (www.migraciones.gob.pe) kell beszerezni a belépési pecsétet.

COVID-19 információk

Figyelem! 2021. december 15-től az üzletekbe, szállodákba, belföldi járatokra, tömegközlekedési eszközökre és minden zárt területre csak oltással rendelkezőket engednek be. A szabályozást határozatlan időre hozták meg, emiatt jelenleg perui útjainkra  csak 2 oltással rendelkező utasok jelentkezését tudjuk fogadni. Peruban minden Magyarországon beadott oltást elfogadnak. Az utazáshoz az EU Covid Certificate, illetve a magyar védettségi igazolvány szükséges.

Galéria

Facebook oldalunk

Sajtómegjelenéseink